Grafikai tervezés

Mióta az első céges arculatot elkészítettűk, már sok év telt el. Az elmúlt több mint tíz év alatt számos cég számára terveztünk és valósítottunk meg különböző grafikai munkákat. Legyen szó logótervezésről, névjegykártya tervezésről, hirdetésről vagy egyéb kiadvány képi világának kialakításáról, kreatív szakembereink egyedi ötleteit tükrözik a megvalósult projektek. 

A projektek általában logótervezéssel kezdődnek. Új vállakozás esetén még nincs kialakult arculat, nulláról indulunk. Két-három markánsan eltérő, arculati elképzelést mutatunk be, ügyfelünktől kapott információk alapján. Tudnunk kell, van-e már kialakult elképzelése a logó típusáról. Van e preferált szín, emblematikus logót szeretne, gondolkodhatunk-e kezdőbetűkben. Mit szeretne kommunikálni a logóval. A bemutatott nyers elképzelések közül amint kiválasztásra kerül az leginkább tetsző képi világ, kialakítjuk a végső verziót, melyet vektoros formátumban és különböző képi formátumokban is rendelkezésre bocsájtunk.

Az elkészült logó alapján kezdünk neki a névjegy tervezésébe, ami lehet fekvő, álló, egyoldalas, kétoldalas, hagyományos vagy lekerekatett. A névjegykártya az első kommunikációs csatorna, általában a megismerkedés pillanatában kerül átadásra, gyakorlatilag az első benyomás. Fontos az egyszerűség, az elegancia, a jó olvashatóság, az egyediség.

Célunk, hogy ügyfeleink teljes képi megvalósítása egységes legyen, a kitalált és jóváhagyott arculati elemek harmonizáljanak egymással, az adott cég, márka azonnal beazonosítható legyen.

Egy most induló vállakozás teljes arculati anyagát, a logó tervezéstől a cég weboldaláig, domain regisztrációval együtt akár két héten belül meg tudjuk valósítani, természetesen sok múlik az ügyfél döntési sebességén, rugalmasságán.

© www.kleinestarsa.hu - 1996